Filip Jers och Emil Ernebro återkommer till Willboda.

4 SEPTEMBER 2024

Emil Ernebro och Filip Jers åter till Willboda - för tredje gången


Lördag 14 september kl 14:00 bjuder Björn Tångeberg och Malin Burbeck in till konsert i hemmiljö på Willboda med Emil Ernebro och Filip Jers som återkommer för tredje gången. "Vår övertygelse är att det går att njuta av kultur i världsklass även i glesbygden och i de små sammanhangen", förklarar Björn och Malin.


Återigen kommer Willbodas bibliotek att fyllas med sköna toner med gitarristen Emil Ernebro tillsammans med munspelaren Filip Jers. Det utlovas röj av yppersta världsklass! Repertoaren består av låtar från den amerikanska folk- och jazztraditionen, poplåtar från 60- och 70-talen och svenska visor.


Spelglädje, spontanitet och sväng! Gitarristen Emil Ernebro och munspelaren Filip Jers tänker på gränserna för vad deras instrument kan göra och låta som. Emils fingerspel är i absoluta världsklass och Filip Jers har bland annat kallats för ”The Swedish Harmonica Sensation” av internationella musikjournalister.


Alla biljetter måste förbokas. Priset är 300 kronor per person och betalas på plats vid konserttillfället via Swish eller kontant (jämna pengar). Biljettintäkten går oavkortat till artisterna. Vid konserttillfällena serveras fika till sjysta priser.




Björn Tångeberg och Malin Burbeck på Willboda bjuder in till konserter av högsta klass i gårdens bibliotek på övervåningen (bilden). Willbodas kulturevenemang drivs utan vinstintresse. "Vi är inga proffs, utan glada amatörer som då och då öppnar upp vårt hem för musik och konst. Vi tror att det inte behövs så mycket mer än det; att skapa mötet mellan publiken och artisterna. Vår övertygelse är att det går att njuta av kultur i världsklass även i glesbygden och i de små sammanhangen", förklarar Björn och Malin.