JME Music bjuder in till tre evenemang i Lindesberg - standup med Al Pitcher 15 september, Sofia Karlssons jubileumsturné för Svarta Ballader 12 oktober och standup med Magnus Betnér 2 november.


7 AUGUSTI 2024
Sofia Karlsson till Lindesberg med jubileumsturné för Svarta Ballader


Sofia Karlsson förlänger sin hyllade jubileumsturné där hon spelar låtarna från sitt ikoniska album “Svarta Ballader”. Lördag 12 oktober kommer hon och gör en Konsert i Salongen i Lindesberg. Missa inte denna chans att uppleva henne live!


Albumet “Svarta ballader”, var för Sofia Karlsson startskottet på en lysande karriär i Sverige och Europa. Albumet belönades med en Grammis i både Sverige och Danmark, samt pris vid Manifestgalan. Skivan har sålt i över 120 000 exemplar i Sverige och anses vara det mest framgångsrika visalbumet i modern historia.


“Jag har aldrig gjort en uppföljare till albumet Svarta ballader. Den skivan är min enda och stora kärleksförklaring till Dan Anderssons dikter och verk. Han är min käraste poet och också en del av mitt liv, min tradition och min familj i generationer bakåt. Han är de utsattas poet, skogarnas poet och de karga markernas diktare. Det blir ett kärt återseende att göra albumet på scen igen", förklarar Sofia Karlsson.


Lördag 12 oktober i Lindesbergs Bio (Folkets Hus): Kl 19:00-20:00 förmingel med bar och fullständiga rättigheter; Konsertstart: 20:00.



Söndag 15 september:

Al Pitcher testar nya skämt i Salongen


Al Pitcher gör ett exklusivt stopp i Lindesberg för att testa nytt material inför sin kommande turné Kom och se den kreativa processen med egna ögon, se vilka delar som kommer att ta plats i den framtida showen när Al testar alla sina idéer. Precis som en riktig testföreställning (Work in progress) ska vara. Med Al på scen kan allt hända, ingen kväll den andra lik! Detta vill ni inte missa! Support till Al är Henrik Källman


.
Lördag 2 novemnber:

Magnus Betnér - Standup i Salongen


I snart trettio år har standup-­giganten Magnus Betnér rört upp känslor. Med fler föreställningar och fler ‘lapp på luckan’ än landets övriga komiker tillsammans är han fortfarande långt från mätt. Magnus Betnér har ett tempo få kan matcha och en drivkraft som bara växer. Magnus Betnér har alltid stått längst fram i ledet när svensk standup ­comedy ska utvecklas. Ofta tar han hjälp av publiken i nästa steg framåt och utforskar helt nyskapat standup­-material tillsammans med oss, exempelvis iWork inProgress. För den bredare massan är han annars mest känd genom sin medverkan i bland annat Parlamentet, Stockholm Live, Extra! Extra!, Veckans nyheter och RAW Comedy Club. Sedan har det blivit eget radio­program, flera poddar, egen talkshow, film­debut i action­komedin Kung Fury, boksläpp, flera Sverige­turnéer och inte minst rollen som Gud den alls­mäktige på teaterscenen.



Evenemang i Salongen (Lindesbergs Bio) arrangeras av JME Music som jobbar med allt från arrangering av evenemang i alla storlekar till uthyrning av ljud och ljus till större arrangemang men också till hemmafesten. Företaget drivs av bröderna Johan och Mats Eriksson som har lång erfarenhet inom branschen och har under åren jobbat med några av de största artisterna i Sverige.