Två musikföreställningar i helgen på Svalbo Café

10 JUNI 2024

Två musikföreställningar i helgen på Svalbo Café


Helgen 15-16 juni bjuder Svalbo Café in till två musikföreställningar: Lördag 15 juni kl 17:00 kommer William Bülow O’Nils som tolkar Ruben Nilsson. Söndag 16 juni kl 17:00 kommer Mats Norrefalk och Roger Storm med en musikalisk föreställningen om längtan, att bli sedd, bekräftad och älskad.


William Bülow O’Nils sjunger Ruben Nilsson: William Bülow O’Nils är gitarrist och sångare med stor passion för den litterära visan. Tidigare i år kom han ut som trubadur i och med EP:n Amerikabrev, där han tillsammans med producenten och medmusikern Daniel Östersjö tolkar några av visdiktaren, målaren och plåtslagaren Ruben Nilsons (1893-1971) kända visor. Tolkningarna har fått fina omnämnanden av bland annat Ulf Lundén i Dala-Demokraten och av Lasse Anrell, som beskrivit tolkningarna som mycket ömsinta. I höst är William aktuell med en hel skiva tillägnad Ruben Nilson visor där han tolkar såväl kända som mindre kända visor av Ruben Nilson.


Boka biljett hos Mia 0729 43 92 68 eller nordberg.mia@gmail.com

295 kr. kaffe o macka ingår i priset. Allergier? Tala om det vid bokning.


Mats Norrefalk och Roger Storm ger "Alla springer omkring" - en musikalisk föreställningen om längtan, att bli sedd, bekräftad och älskad. Som Kent Andersson säger i en av sina dikter: ”Ett steg i sänder och sen ett till. Det blir härligt och se vad som händer när man går åt det håll man själv vill". Musik av Robban Broberg, Lisa Nillson, Bo Kaspers orkester, Kris Kristofferson, m.fl. En tänkvärd, varm och intim föreställning. Skådespelaren Roger Storm har tidigare arbetat på Stockholms Stadsteater, Uppsala Stadsteater, Riksteatern,Örebro Teater, Norrbottensteatern samt arbetat i Finland och Norge. Mats Norrefalk arbetar i olika konstellationer som musiker, nu senast som kapellmästare på Sverige turné Lill Lindfors och Claes Crona Orkester.


Boka biljett hos Mia 0729 43 92 68 eller nordberg.mia@gmail.com

Ostsmörgås med kaffe/te ingår. Allergier? Tala om det vid bokning.


...


Läs mer om Svalbo Café >>