Lyckad premiär för nya Trollrallyt på nationaldagen i Lindesberg


Nina Lantz (Linköping) redo för start i Trollrallyt - i NLF:s sponsrade lådbil som hon fick ta med hem efter tävlingen.

7 JUNI 2024

Lyckad premiär för nya Trollrallyt på nationaldagen i Lindesberg


"Årets upplaga av Trollrallyt gick över förväntan! Trots att väderprognosen inte var till vår fördel under förmiddagen genomförde vi en dag som präglades av glädje, tillhörighet, sammanhang och nya relationer", summerar Bergslagens IF som arrangerade sin första lådbilstävling på nationaldagen i Lindesberg.


Trollrallyt gjorde comeback 2022 - 40 år efter första lådbilstävlingen i Lindesberg. I år deltog ett 30-tal lådbilsförare i ett 20-tal lådbilar - såväl egenbyggda som sponsrade företags- och föreningsbilar som deltagarna fick köra. Och efter själva tävlingen gavs alla intresserade barn möjlighet att provköra lådbilarna.


Alla deltagande lådbilsförare blev belönade med varsin medalj och pokal. Till Årets Företagsbil utsågs Ängsgårdens och till Årets Lådbil utsågs Bob Car som belönades med varsin pokal. Och Nina Lantz (Linköping) - barnbarn till en av de som startade Trollrallyt för mer än 40 år sedan - fick dagen till ära ta med sig en av de sponsrade bilarna hem.


Arrangerande Bergslagens IF tackar alla sponsorer, sina ideellt arbetande ledare och vuxna samt all publik som var där och hejade fram alla barn och unga.


Alla deltagare fick varsin medalj och pokal.

Årets Lådbil och Årets Företagsbil med förare. I bakgrunden Ali Jamal Yassin (ordförande i arrangerande Bergslagens IF) och Sven Carlsson (prisutdelare och en av de som var med och startade Trollrallyt).