Eva Ejdeholt ställer ut "Pälsdjur" i Fellingsbro Galleri

Eva Ejdeholt ställer ut "Pälsdjur" i Fellingsbro Galleri.

9 JUNI 2024

Eva Ejdeholt ställer ut "Pälsdjur" i Fellingsbro Galleri


Lördag 15 juni kl 12-15 bjuder Fellingsbro Konstateljé in till vernissage av en ny utställning med namnet “Pälsdjur" i galleri FOG (Fellingsbro Galleri) med verk av Eva Ejdeholt (Örebro). Utställningen pågår 15 juni - 7 juli (lördagar kl 11-14 och söndagar kl 11-14).


"Pälsdjur" är en utställning om djur av päls, eller om päls från djur, eller om varelser som varken är det ena eller det andra - helt enkelt en utställning om pälsdjur.


Eva Ejdeholt är tidigare tidningsreporter som hittat ett språk bortom orden. Ett sätt att berätta om att vara en kropp bland andra kroppar i världen - oavsett hur kroppen ser ut eller beter sig. Eller också bara en omskrivning för att få göra det roligaste som finns: skulptera med olika material. Hon studerar på Örebro konstskola.


Läs mer om Fellingsbro Konstateljé (Hemvägen 22, Fellingsbro) på fellingsbrokonstatelje.se >>