Arrangörer av evenemang i Lindesbergs kommun bjuds in till informationsmöte

Sedan juli 2023 har Lindesbergs kommun en webbsida som samlar information till invånare och besökare om vad man kan göra och uppleva i Lindesbergs kommun - se visitlindesberg.se >>

7 juni 2024

Arrangörer av evenemang i Lindesbergs kommun bjuds in till informationsmöte


Tisdag 11 juni kl 17.30 (digitalt via Microsoft teams) och torsdag 13 juni kl 17.00 (fysiskt möte i samlingssalen på Lindesbergs stadsbibliotek) bjuder Lindesbergs kommun in arrangörer av evenemang till informationsmöte om kommunens nya evenemangskalender visitlindesberg.se.


"Vill du ha hjälp att komma igång? Har du testat att publicera evenemang och tycker det är svårt? Eller har du frågor och funderingar gällande evenemangskalendern eller webbsidan visitlindesberg.se? Välkommen på informationstillfälle där jag går igenom hur man lägger in ett evenemang och svarar på eventuella frågor", skriver Linda Grönkvist i inbjudan.


Samtidigt betonar hon: "Kom ihåg att skicka in sommarens evenemang så snart som möjligt då publiceringstiden kommer att ligga på cirka 14 dagar efter midsommar till följd av semestrar."


På visitlindesberg.se finns en evenemangskalender som vill visa upp det stora utbud av evenemang som arrangeras på olika platser runt om i kommunen. Målet är att det ska vara enkelt för invånare och besökare att hitta information om de evenemang som arrangeras. Det kan vara allt ifrån midsommarfiranden eller andra traditionella firanden, musik och teater, prova-på tillfällen, bil- eller fordonsträffar, vernissager, föreläsningar, idrottsmatcher, marknader och mycket mer.


För att skicka in ett evenemang - gå in på www.visitlindesberg.se/evenemang och klicka vidare på ”lägg in ditt evenemang”, fyll i formuläret och skicka in det. Om evenemanget uppfyller evenemangspolicyn publiceras evenemanget av redaktör för sidan inom några dagar (antal dagar varierar under året på grund av planerad och oplanerad frånvaro).

Behöver det göras någon ändring i ditt inskickade evenemang efter publicering så är ni välkomna att kontakta redaktionen på evenemang@lindesberg.se