Nya LindeKultur som webbtidning: Så påverkas du som läsare

6 MAJ 2024
Nya LindeKultur som webbtidning: Så påverkas du som läsare


Efter 13 år som nyhetsrum på Mynewsdesk blir LindeKultur en egen webbtidning i juni. Det redaktionella innehållet kommer i stort att vara det samma som tidigare - men formen och utseendet blir något annorlunda som egen webbtidning. Och som läsare av våra nyheter kommer det att bli en del förändringar som är viktigt att känna till - om du vill fortsätta följa lindekultur.se.


I en serie artiklar inför övergången 1 juni kommer vi att förklara: 1) Hur kommer LindeKultur att förändras innehålls- och utseendemässigt? 2) Hur kommer detta att påverka dig som läsare av LindeKultur? 3) Varför görs denna förändring?


2) Hur kommer detta att påverka dig som läsare av LindeKultur?


Med nyhetsrum på Mynewsdesk är "allt serverat och klart" för en redaktion - det är bara att fylla på med innehåll och bestämma hur och när det ska publiceras och nå ut till våra läsare via olika kanaler. Som egen webbtidning kommer det att bli en del förändringar i våra kanaler som är viktiga att känna till - och som i vissa fall kräver dina åtgärder om du vill fortsätta följa lindekultur.se.


...

Nyhetskanal Webbplats - där vi publicerar våra nyheter och annan information:

 • Idag omkring 1.000 sidvisningar per dag som nyhetsrum på Mynewsdesk = www.mynewsdesk.com = fram till 1 juni.
 • Ersätts från och med 1 juni av LindeKultur som egen webbtidning = www.lindekultur.se. Klickar du nu kommer du till vårt nyhetsrum på Mynewsdesk - men från och med 24 maj ska länken gå direkt till vår egen webbplats.
 • Att göra 1 juni: Byt ut alla "genvägar" och länkar till LindeKultur som du har på din dator, läsplatta eller mobil - från mynewsdesk.com till lindekultur.se.


...
Nyhetsbrev via e-post - där vi skickar ut veckans nyhetsbrev via e-post:

 • Idag cirka 2.600 mottagare varav 1.383 egna "prenumeranter" från hello@mynewsdesk.com varje fredag kl 07:00 = fram till 1 juli.
 • Ersätts från och med 1 juli av nyhetsbrev från nyhetsbrev@lindekultur.se varje fredag (men inte exakt kl 07:00 utan när redaktörn har vaknat...).
 • Att göra redan nu men senast 1 juli: Vill du ha nyhetsbrevet även i fortsättningen måste du skicka in en beställning till nyhetsbrev@lindekultur.se.


...
Följ oss på Facebook - där vi delar egna och andras nyheter och annan information av intresse för kulturlivet i Lindesberg

 • Idag har vi 904 följare på facebook.com/lindekultur - och här blir det inga förändringar.
 • Att göra om du inte redan följer oss på Facebook: Gör det gärna på facebook.com/lindekultur >>


...
Följ oss på Mynewsdesk - där vi skickar ut alla våra nyheter via e-post direkt när de publiceras.


 • Idag har vi 172 följare på Mynewsdesk - en tjänst som vi tyvärr inte kan erbjuda efter 1 juni.
 • Att göra om du vill följa LindeKultur dagligen: Gör LindeKultur till startsida på din dator, läsplatta eller mobil.
  ...