Dags igen för sommarcafé i Amelie Bosons trädgård i Lindesberg

3 JULI 2024

Dags igen för sommarcafé i Amelie Bosons trädgård i Lindesberg


Torsdag 4 juli kl 13-17 är det premiär för sommarens eftermiddagskaffe i trädgården på Kungsgatan 16 i Lindesberg. Sommarcaféet håller öppet torsdagar-söndagar kl 13-17 fram till och med 4 augusti.


"Välkomna in till vår lummiga innergården", hälsar Amelie Boson och Emma Nyberg för tredje sommaren i rad. Och som vanligt är allt hembakat. Vid sol finns skugga. Vid blåst finns skydd. Vid regn finns några platser under tak."Välkomna in till vår lummiga innergården", hälsar Emma Nyberg och Amelie Boson.


..........................................26 Juni 2023

Premiär för sommarens eftermiddagskaffe i trädgården

Torsdag 29 juni kl 13-17 är det premiär för sommarens eftermiddagskaffe i trädgården på Kungsgatan 16 i Lindesberg. Sommarcaféet håller öppet torsdagar-söndagar kl 13-17 fram till och med 30 juli. "Välkomna in till vår lummiga innergården", hälsar Amelie Boson och Emma Nyberg. Läs mer >>


9 Juli 2022

Amelie Boson bjuder in till eftermiddagskaffe i trädgården

Torsdag 14 juli kl 13-17 öppnar Amelie Boson sin trädgård på Kungsgatan 16 i Lindesberg för eftermiddagskaffe. Eftermiddagskaffet serveras torsdagar-söndagar under fem veckor till och med 14 augusti. Läs mer >>