Dags igen för "Kväll i ladan" i Gammelbo med lokala och gästande förmågor

Bild från Kväll i ladan 2023

9 JULI 2024

Dags igen för "Kväll i ladan" i Gammelbo med lokala och gästande förmågor


Lördag 24 augusti kl 18:00 bjuder Mats Flink med vänner in till "Kväll i ladan" i Gammelbo igen. För fjärde sommaren i rad blir det en helafton med musik, poesi och mer med gästande artister och lokala förmågor. Biljetter förbokas genom mail till kvalliladan@gmail.com och betalas på plats.


Mats Flink är skådespelare och teaterman som bland annat var med och startade teater Galeasen i Stockholm på 1980-talet. Därefter har han varit frilans på Dramaten, Stockholms Stadsteater och Riksteatern. Han bor numera året runt i sitt gamla föräldrahem i Gammelbo i Lindesbergs kommun där han är ordförande i Gammelbo Byalags styrelse som bland annat arrangerar Gammelstock.


Läs mer om Gammelbo Byalag på gammelbobyalag.se >>


Följ Gammelbo Byalag på Facebook >>